Despre noi

Restaurantul se afla in incinta unei constructii noi, special amenajata pentru servicii de alimentatie publica, in centrul orasului pe strada General Praporgescu la nr. 6 intre cladirea Prefecturii Rm.Valcea si cladirea Primariei Rm.Valcea.
Acest restaurant s-a deschis, putem spune "la cererea clientilor" restaurantului de vis-a-vis (OK Sport Pub), care erau foarte multi si de cele mai multe ori in timpul orelor de varf nu gaseau o masa libera.

La fel ca si restaurantul de vis-a-vis acest local are un orar de functionare foarte extins, se deschide la ora 09.00 dimineata si se inchide la ora 01.00, orar care da posibilitatea tuturor clientilor, indiferent ce program incarcat au ei, sa vina in restaurantul lor preferat si sa serveasca micul dejun, dejunul, cina sau pur si simplu sa vina si sa se relaxeze in compania prietenilor sau a partenerilor de afaceri.
Meniul de bucatarie al restaurantului este unul foarte bogat continand peste 300 de preparate din bucataria romaneasca, din cea internationala si delicioase specialitati din cea italiana.

Meniul de la Pub & More este identic cu cel de la Sport Pub, bucatarii de la cele doua loicatii fiind specializati impreuna pentru a nu exista diferente in retetele de preparare a sortimentelor si nici diferente in ceea ce priveste gustul.
 "Gustul mancarii face totul" - este ideea dupa care sunt pregatiti oamenii din spate, cei care prepara mancarea, cei care nu vad multumirea de pe chipul celor care  gusta delicioasele preparate.

In ceea ce priveste personalul din sala de mese, putem spune ca a fost ales cu multa grija dupa indelungi cautari si testari pentru fiecare in parte.Barmanii au fost specializati in barul propriu cu ajutoru unor periodice sedinte de training, efectuate de specialisti in domeniu din Bucuresti, Sibiu, Constanta.

Capacitatea restaurantului este de 170  de locuri din care 90 locuri in interior si 80 de locuri pe terasa.

Restaurantul a fost reamenajat de mai multe ori, ajungand, dupa ultima redecorare sa fie comparat cu celebre pub-uri din afara tarii.
Restaurantul pune la dispozitia clientilor si un spatiu generos pentru nefumatori, respectand normele legale.
Locatia pune la dispozitia clientilor o parcare proprie amenajata chiar in fata localului, care poate gazdui pana la 20 masini. 
Restaurantul dispune si de un separeu in incinta cladirii, cu o capacitate de 30 persoane, pentru evenimente si petreceri  private.  

Va multumim pentru rabdarea cu care ati citit aceste randuri si va asteptam in locatia noastra cat mai curand.

 

Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT
 


20 % discount la restaurant clientilor veniti prin travel.ro