Despre Noi

"Calitatea, Gustul si Cantitatea sunt cheia succesului" este motto-ul intregii echipe, care administreaza, lucreaza si ajuta la buna functionare a acestei locatii. 
 
Restaurantul a fost deschis in anul 2003, in luna august intr-un spatiu care desi a fost destinatia unui restaurant, a necesitat o reamenajare totala. Echipa Nobila Art a lucrat la reamenajare timp de 5 luni .
 Localul se afla in partea de nord a orasului, cu iesire la strada Calea lui Traian, strada care strabate orasul.
 
SPECIFICUL restaurantului este "traditional romanesc".
  
Atat interiorul cat si exteriorul localului sunt imbracate in caramida si lemn de brad masiv.
 
Elementele traditionale de decor (costume taranesti, camasi vechi cusute de mana, lada de zestre, putineiul, fierul de calcat cu carbuni, spicele coapte de grau, oalele de pamant vechi in care s-a facut odata mancare, strachini si farfurii pictate aduse din zona Horezu, talvuri de dovleci copti, blana de urs, blana de vulpe) completeaza nota de eleganta si bun gust a restaurantului.
 
Mobilierul este facut din lemn de brad masiv, mesele fiind mari si incapatoare, iar scaunele confortabile. Pardoseala este tot din scandura de brad baituita si lacuita.
 
Orarul de functionare al localului este si aici ca si la celelalte locatii foarte extins de la ora 09.00 dimineata la ora 01.00.
 
O echipa de 28 de tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, calificati in domeniu si angajati in urma unor interviuri si probe de lucru, asigura buna functionare a bucatariei, a restaurantului si a terasei.
 
Restaurantul pune la dispozitia clientilor un numar de 175 de locuri, din care 105 locuri in interior si 70 de locuri pe terasa special amenajata in fata restaurantului.
 
Restaurantul dispune de o formatie consacrata de muzica populara din zona, care incanta consumatorii in fiecare seara incepand cu ora 19 : 00 . Localul se adreseaza tuturor clientilor, care doresc sa guste din delicioasele preparate traditionale, pe care cu multa seriozitate si pricepere, maestrii bucatari le gatesc.
 
In timpul zilei localul este foarte plin in jurul pranzului si tot o perioada de varf este seara dupa ora 18.
 
Din bucatele traditionale care se pregatesc la restaurantul Hanul Haiducilor amintim delicioasa carne de la garnita, sarmalutele in foi de varza cu piftie de porc, ardei iute si mamaliguta, ciolanul de porc afumat, cu usturoi, cu varza sau cu iahnie de fasole, scaricica cu varza la cuptor, delicioasele platouri, garnituri, salate si deserturi traditionale.
 
Meniul de bucatarie propune consumatorilor o intoarcere in timp, o aducere aminte a vremurilor in care mancarea era gustoasa, multa si sanatoasa. Meniul de bar este foarte bogat, dar se distinge prin varietatea sortimentelor de vin, in jur de 130, care, obligatoriu satisfac si cele mai pretentioase gusturi. 

Restaurantul pune la dispozitia clientilor un numar de peste 15 locuri de parcare special amenajate in fata localului.