Despre noi

Situat intr-o zona centrala si linistita ( pe strada Matei Basarab la nr  209 ) Restaurantul OK Events dispune  de un salon climatizat, ideal pentru organizare de nunti, botezuri, evenimente corporate, banchete si orice tip de mese festive pentru 250 - 270  persoane.

Sala de evenimente dispune de instalatie de filtrare si conditionare a aerului, cu aport de aer proaspat, ring de dans incapator, instalatie audio si garderoba, iar mesele rotunde de 10 – 12 sau 14  persoane vor da clasa evenimentului dumneavoastra.

La cerere oferim servicii adiacente, precum aranjamentul salii, dj, formatie, etc. 

Restaurantul s-a deschis in urma cererii tot mai mare din partea publicului de a beneficia de servicii din cele mai bune si intr-o ambianta deosebita.

Asa s-a nascut ideea de restaurant cu o capacitate mai mare pentru evenimente private si evenimente corporate.

Restaurantul este amenajat tot de catre cei de la Nobila Art, cu mult bun gust, o imbinare intre clasic si modern.

OK Events se afla pe primul loc in preferintele clientilor pentru evenimente private, datorita serviabilitatii si a flexibilitatii de care da dovada personalul, datorita ambiantei placute, si nu in ultimul rand datorita politicii de pret foarte convenabila pentru consumatori.

Restaurantul nostru se poate adapta si are meniuri pentru orice buget, dar seriozitatea si profesionalismul personalului ramanand acelasi mereu, adica un comportament impecabil.

Va asteptam sa beneficiati de serviciile noastre ori de cate ori aveti ceva de sarbatorit.
Echipa OK Events