Despre noi

In anul 1999 s-a deschis primul restaurant sub marca OK, si tot atunci s-a constatat cererea de produse distribuite acasa sau la sediile firmelor.

Pentru inceput au fost distribuite sortimentele de pizza ( cateva la numar pe vremea aceea ), apoi cu timpul, cand clientii au inceput sa aiba incredere in acest serviciu, comenzile au crescut.

La doi ani dupa ce Restaurantele OK au venit in sprijinul clientilor cu acest serviciu, meniul din acea vreme a suferit schimbari majore, crescand atat numarul de sortimente de pizza cat si cele de bucatarie. In acel moment s-a luat decizia de a mai solicita o linie telefonica directa. Tot in acea perioada, au fost acceptate si preparatele de bucatarie pentru serviciul Delivery.

In anul 2003, Restaurantele OK au extins oferta din meniul celor doua restaurante din str Gral Praporgescu, cu un impresionant numar de retete din bucataria italiana. Si acestea au prins foarte bune la consumatorii OK Delivery.

Serviciul OK Delivery distribuie toate produsele din restaurantele OK Pub & More, cele din OK Sport Pub si delicioasele produse traditionale de la Restaurantul Hanul Haiducilor.

OK Delivery vine in sprijinul clientilor cu produse de bar la preturi de market, adica atunci cand clientul doreste un preparat de la noi, poate comanda si o bautura racoritoare la 2 l, apa minerala sau tigari.

OK Delivery Special – aceasta este emblema sub care serviciul nostru rappid de livrari la domiciliu vine cu promotii pentru toti consumatorii.

OK Delivery cu un parc propriu de 12 masini autorizate in vederea transportului de produse si preparate alimentare, distribuie in tot orasul rm valcea si maxim 15 km in exterior.

Satisfactia clientilor nostrii ne-a propulsat acum 5 ani in fruntea celor care distribuie mancare preparata acasa, si promitem consumatorilor ca ne-am propus sa ramanem nr 1 in preferintele lor.