Despre noi

Ok Catering a aparut ca raspuns la cerintele pietei de evenimente corporate, oferind atat logistica, cat si serviciile necesare in organizarea unor evenimente business, de la evenimente interne, traininguri, sau conferinte, la lansari de amploare sau aniversari importante. Astfel pe langa serviciile de catering se pune la dispozitia clientului tot ce inseamna organizare evenimente, - mobilier, huse scaune, fete de masa, elemente de decor ( vaze, veioze, aranjamente florale) , concerte, sonorizari, proiectie si transport.

OK Catering, prin parteneriatele avute cu firme de impresariat, poate aduce la cererea clientilor, orice formatie sau artist consacrat din Romania, in functie de bugetul alocat evenimentului.

OK Catering nu face doar catering eveniment, ci si catering industrial, orientat special pentru firmele care doresc sa ofere angajatilor o masa de pranz pe zi.

De 7 ani OK Catering satisface la cei mai inalti parametri exigentele clientilor din Rm Valcea si nu numai, oferind servicii de cea mai buna calitate realizate de o echipa profesionista plina de devotament si creativitate.

In ceea ce priveste cateringul de eveniment, punem la dispozitia clientilor meniuri din cele mai diversificate, seriozitate si experienta.

Oferim clientilor servicii pentru diverse evenimente din care amintim : aniversari, , petreceri de sarbatori, petreceri pentru copii, nunti, botezuri, banchete, receptii, seminarii, traininguri, conferinte, inaugurari de sedii, petreceri de firma, lansari de produs.

OK Catering isi desfasoara activitatea in orice locatie aleasa de client, dar in acelasi timp, pune la dispozitie si o sala mobila cu o capacitate de peste 250 persoane la mese rotunde.

Noi spunem ca o echipa buna se formeaza in timp si experienta este cea care ne recomanda.

Echipa OK Catering Eveniment