Meniu general

Click aici pentru a vizualiza brosura de evenimente.

Click aici pentru a vizualiza meniul.

OK Casa Valceana - Meniul Zilei

Restaurantul casa valceana va ofera  in fiecare zi intre orele 12 :00 si 15 :00, pe langa meniul de baza, un meniu variat  cu preparate atent selectionate  la un cost redus.

Va asteptam in acest interval orar sa comandati din meniul zilei, sau din meniul de pranz, preparatele dumneavoastra preferate la preturi speciale.

Ne adresam direct persoanelor care sunt in pauza de masa de la serviciu si doresc sa nu mai consume "pachetelul de acasa", care ar avea un cost similar cu o mancare calda servita intr-o ambianta placuta la restaurantul nostru.

Se pot servi urmatoarele in intervalul orar 12 :00 – 15 :00.

MENIUL ZILEI  - In fiecare zi bucatarii nostrii prepara mai multe feluri de ciorbe si mai multe feluri de  preparate principale, insotite de garnituri si salate. Astfel un meniu al zilei cu o ciorba si un fel principal se incadreaza intre 12.00 lei si 14.00 lei.

MENIUL DE PRANZ – In fiecare zi , clientii pot solicita un fel principal cu garnitura si salata, preparat a la carte, toate pe o singura farfurie, cu un cost rezonabil de pana la maxim 14.00 lei.

Va multumim si va asteptam !