Despre noi

Deschisa in anul 2003, Cofetaria OK, din str G-ral Magheru, a castigat clienti cu fiecare zi, ajungand sa satisfaca necesitatile de produse dulci atat pentru locuitorii din zona centrala, cat si pentru cei din alte zone ale orasului.

OK Cafe , comercializeaza preparate de cofetarie si patiserie, produse in laboratorul propriu din str Stirbei Voda nr 159 (Cofetaria Theo ).

Locatia dispune de un numar de 20 locuri in interior si circa 15 locuri pe terasa special amenajata la intrare.

Clientii nostrii pot servi, sau pot comanda pentru acasa, produsele preferate intr-un interval orar destul de generos, respectiv intre orele 09 :00 dimineata si ora 21 : 00 seara.

Pentru comenzi mai mari, produsele se pot transporta la domiciliul clientului.

Personalul care asigura buna functionare a cofetariei este calificat si intotdeauna gata sa ajute un client in a alege unul sau mai multe preparate de cofetarie sau patiserie.

Tot in sprijinul clientului s-a luat decizia de a se accepta mai multe modalitati de plata ( numerar, card, tikete masa ).

Cofetaria OK are capacitatea de a onora orice cantitate de produse comandate. Preturile sunt rezonabile, politica de pret a  firmei orientandu-se pentru orice categorie de clienti, dar in ceea ce priveste calitatea produselor, lucram doar pentru cele mai rafinate gusturi. Adica  preturi rezonabile, dar calitate ridicata.

Onoram comenzi pentru diferite evenimente corporate sau private, venind in sprijinul clientilor cu un catalog impresionant de modele, forme si gusturi.

Va asteptam sa ne treceti pragul si sa gustati din specialitatile noastre.
Echipa OK Cafe - Magheru