Despre noi

"OK BALLROOM" este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis. 

Centrul "OK BALLROOM" , situat in zona Cetatuie , cu o suprafata de 1 ha, dispune de superbe spatii verzi, parcare privata, centru de cazare si un impresionant spatiu pentru desfasurarea evenimentelor high class.

Nunta Ta

Se spune ca Nunta este cel mai important eveniment din viata Ta. Noi suntem convinsi de acest lucru si de aceea  Echipa “OK BALLROOM“ va acorda insemnatatea si atentia cuvenita si promite transformarea Nuntii Voastre  intr-un Vis Minunat…

Conferinte

Fie ca doresti sa organizezi o Conferinta de Presa, o Lansare sau Prezentare de Produs ori Brand, “OK BALLROOM” iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie.

Meeting-uri , Training-uri sau Team Building-uri

Actualizeaza-ti colegii si partenerii cu  informatii si detalii privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau.

Evenimente Mondene

Prezentarile Creatiilor Tale Vestimentare, Balurile Caritabile, Petrecerile Glamour , Receptiile , Dineurile Tale vor capata stralucire si eleganta in ambientul luxos oferit de “OK BALLROOM”.